JOEPIE, WIJ MOGEN OP KAMP!!

Beste ouders, 

De afgelopen maanden waren heel onzeker en de vraag of chirokampen en jeugdkampen mogen doorgaan groeide alleen maar. De beslissing is gemaakt en de regering geeft ons groen licht om dit jaarlijkse hoogtepunt toch te laten doorgaan. Wij zijn alvast super enthousiast want we keken toch allemaal met een bang hartje naar de persconferentie.

Het bivak zal er ongetwijfeld helemaal anders uitzien met opgelegde maatregelen die we zullen moeten naleven. De grootste uitdaging is ongetwijfeld de max 50personen-regel. Momenteel zijn wij alle mogelijke scenario's en opties aan het bekijken om volgens de nodige voorschriften ons kamp in elkaar te steken. Vanaf het moment wij hier meer zicht op hebben, zullen wij dit dan ook verder communiceren naar jullie toe.

Deze periode is voor iedereen moeilijk en ook wij als leiding hebben hartzeer om even zonder vrienden/sociale contacten/chirozondagen/... deze coronatijden te overbruggen! Alvast een dankuwel voor jullie begrip, hou vol en hopelijk kunnen wij in juli jullie terug 10 dagen ademruimte geven zonder tienerdochter(s).

Stay safe en tot snel!