MEDENDORF 2020 DAG 7 - 8

GruB Gott Lennik,

Op maandag gingen alle festivalgangers op pad, even de benen strekken, weg van de festivalweide in Medendorf, en ontdekten ze de wijde omgeving en bossen. Met wel twintig kilometer in de benen zijn onze Tippers recordhouder dit jaar. De kleinsten hadden ook flink wat stapjes in de benen en ontdekte de beek om zich dan nadien te riskeren aan het allervuilste spel everrrrrrrrrr known in de history of Medenvillage en omstreken. Tot in Duitsland kon men de geur van eieren, olie, mayo, melk en zoveel meer worden waargenomen.

Na al die kilometers in de benen moesten de leden eerst op krachten komen met een lekkere spaghetti en een ijsje. Nadien werd het wat rustiger op de weide met een bezinningsmoment. Ieder van ons mocht even ontspannen op een liedje en daarna werd ons gevraagd om onze happy thoughts te noteren op een festivalvlagtje. Dat werd symbolisch opgehangen om zo duidelijk te maken dat bij ons iedereen gelijk is en iedereen evenveel recht heeft om gelukkig te zijn.  

Verandering van spijs doet eten. De leden kregen even een andere leiding en elk een origineel spel om zich ui te leven, elk in hun vaste bubbel weliswaar. Over eten gesproken: vandaag was het alweer een topdag: balletjes in tomatensaus EN pita, mmmmmmm :-)

Let wel : Medenvillage is nog steeds in gevaar, vloggers worden gehackt, Johnny krijgt een zandzak op het hoofd... maar telkens weer verslaan ze de winkelbazen Mr De wit en Mevrouw Peters... benieuwd hoe dit zal eindigen.... 

TschuB!!

https://photos.app.goo.gl/tG6PpHHjES7Bn3Df7